Antalya Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat Irmağı Kenarında Yangın - Son Dakika : Gelen bir son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat Irmağı Kenarında Yangın - Son Dakika : Gelen bir son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.. .manavgat'ta yaşanan felaketi gözler önüne serdi: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Son dakika haberine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 23.00 sıralarında başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması.

Antalya Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika
Antalya Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Türk kızılay, antalya'nın manavgat ilçesinde etkili olan yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Sağlık bakanı son durumu açıkladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı.

Son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen korkutan orman yangını şiddetli rüzgarın da etki.

Antalya manavgat'taki yangından acı haberler peş peşe geldi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. .manavgat'ta yaşanan felaketi gözler önüne serdi: Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Son dakika antalya manavgat yangın haberleri ve antalya sayfamızdan takip edebilirsiniz. Sağlık bakanı fahrettin koca, antalya'nın manavgat yangın bir savaştır, savaşı ne zaman, hangi dakika, saat bitireceğinize dair bir tahminiz olamaz. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, manavgat'taki yangına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde korkunç bir yangın meydana geldi. Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Türk kızılay, antalya'nın manavgat ilçesinde etkili olan yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı.

Gece saatlerinde de akseki ilçesinde yangın başladı. Bakan pakdemirli bölgeye giderken, belediye başkanı ve kaymakam son durum hakkında konuştu. Manavgat'taki yangında can kaybı artıyor! Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde korkunç bir yangın meydana geldi.

Manavgat'ta korkutan yangın - Son Dakika
Manavgat'ta korkutan yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera, araç zarar görmüştür. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını yangın, bölgedeki özel bir hastanenin yakınına kadar geldi. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Peki, manavgat yangın son durum nedir? Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol ise sabaha karşı pet şişedeki suyla yangın söndürme çalışmasına destek verdi. Antalya manavgat yangın söndürüldü mü? Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Sağlık bakanı son durumu açıkladı. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Peki, manavgat yangın son durum nedir? Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. 27 yıllık yöneticiyim böyle bir yangın görmedim. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı? Manavgat yangını ...
Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı? Manavgat yangını ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Korkunç yangın antalya ilinin manavgat ilçesine bağlı side mahallesi'nde başladı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Son dakika haberine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 23.00 sıralarında başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Peki, manavgat yangın son durum nedir? Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını yangın, bölgedeki özel bir hastanenin yakınına kadar geldi. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. Bakan pakdemirli'den son dakika manavgat açıklaması.

Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat ilçesinde yangın büyük oranda kontrol altına alındı. Sahilden uzak mahallelerde ortaya çıkan yangın. Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera, araç zarar görmüştür. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Antalya'nın manavgat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Antalya'nın manavgat ilçesi oymapınar mahallesi'nde orman yangını çıktı. Oymapınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen korkutan orman yangını şiddetli rüzgarın da etki. Antalya manavgat yangın söndürüldü mü?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook